Brödkniven i Hard Edge-serien har ett tandat blad som är idealiskt för att skära bröd med knapriga skorpor. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE™-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp.
Håller skärpan i köket – varje dag
En kniv som känns både vass och tålig
Högkvalitativt japanskt rostfritt stål
Handtag i plast med Softgrip
LZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längre
Minimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackning
Slipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderas
Tål maskindisk
Bladlängd: 21,8 cm
HRC 52
Varumärke | Fiskars |
---|---|
Butik | Cervera |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.