Den prisbelönta signature 16 cm/6,5″ flexibla universalkniven har utformats i samråd med professionella kockar och har ett smalt blad och en spetsig spets för precision. Den flexibla brukskniven är en utmärkt allroundkniv, bra för att flå och filéa fisk, eller bena ur och skära upp kött och fågel. Den extra flexibiliteten gör det enkelt att hantera kniven runt benet. Den japanska bladeggen har en vinkel på 15° och kniven har ett ergonomiskt utformat handtag för komfort, balans och för att minimera trötthet vid användning. Att välja rätt kökskniv, den bästa kniven för den aktuella uppgiften, gör det enklare att förbereda en måltid. Att välja den perfekta kniven för att skiva, tärna eller hacka gör att du kan arbeta med precision och skära konsekvent, vilket hjälper maten att tillagas jämnare. Det specialhärdade, högkvalitativa, tyska rostfria stål som används för våra signature knivar är hållbart, lätt att rengöra och underhålla.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.