Den prisbelönta santokukniven signature 11 cm/4″ har utformats i samråd med professionella kockar och har ett brett, skålat blad för precisionshackning, skivning, tärning och finhackning. Kammusslorna på santoku-bladet skapar en luftficka mellan bladet och maten, vilket minskar friktionen och förhindrar att maten fastnar på bladet så att du kan skära saker finare och mer exakt. Lämplig för kött, fisk, frukt och grönsaker. Den japanska bladeggen har en vinkel på 15° och kniven har ett ergonomiskt utformat handtag för komfort, balans och för att minimera trötthet vid användning. Handtaget på 11 cm santokukniv är det minsta som finns i santokuknivskollektionen. finns även: santokukniv 14cm, santokukniv 17cm, djup santokukniv 17cm Att välja rätt kökskniv, den bästa kniven för den aktuella uppgiften, gör det enklare att förbereda en måltid. Att välja den perfekta kniven för att skära, tärna eller hacka gör att du kan arbeta med precision och skära konsekvent, vilket hjälper maten att tillagas jämnare. Det specialhärdade, högkvalitativa, tyska rostfria stål som används för våra signature knivar är hållbart, lätt att rengöra och underhålla.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.