Ångkokare i bambu från Dexams serie School of Wok. Denna typ av steamer är idealisk för det asiatiska kökets matlagning. Tack vare att man använder mindre vatten och olja behålls fler näringsämnen vilket borgar för mer hälsosamma rätter. Eftersom bambu är ett naturmaterial kan det bli färgat vid kontakt med livsmedel, vilket är full normalt. Läs skötselråd innan du använder din produkt.
Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Woks YouTube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst.
Varumärke | Dexam |
---|---|
Butik | Cervera |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.