Sous-vide-matlagning är busenkelt med ZWILLING ENFINIGY Sous-vide-stav. Sous-vide-matlagning eller vakuummatlagning används traditionellt för att tillaga kött och fisk, men även grönsaker och frukt kan tillagas på detta sätt. Råvarorna är säkert förpackade i en vakuumpåse. Den idealiska tillagningstemperaturen för respektive livsmedel bibehålls under hela tillagningsperioden, vilket möjliggör en särskilt skonsam och jämn tillagning. Den kompakta Sous-vide-staven kontrollerar inte bara vattentemperaturen och tillagningstiden – den är också lätt att använda: Ställ in den önskade temperaturen och tillagningstiden på LED-pekskärmen och låt staven sköta resten. • Intuitiv LED-touchdisplay med integrerad temperatur- och tidsvisning • Exakt temperaturinställning från 0 °C till 90 °C i steg om 0,5 °C • Hög temperaturstabilitet på +/- 0,1 °C-0,2 °C i intervallet 40 °C-70 °C • Timerfunktion från 0 till 99:59 timmar i 1 minutintervaller / akustisk signal när tiden har gått ut och staven stannar automatiskt • 1200 watt för snabb uppvärmning av vatten • Integrerat fäste för fastsättning på gryta eller behållare • Maximal säkerhet tack vare vattentätt hölje och IPX7-certifiering • Värmeelement i rostfritt stål med värmebeständig plastkomponent på undersidan för att undvika att skrapa grytan • Kabellängd 1,25 m • Inkluderar textilförvaringspåse för reptålig förvaring, tillagningstabell och receptsidor
Rea!
Köksmaskiner
Sous Vide-stav Enfinigy 1200 watt
Det ursprungliga priset var: 1,449.00kr.1,159.00krDet nuvarande priset är: 1,159.00kr.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.