Med Emerio Sous Vide är det lättare än någonsin att tillaga kött, fisk eller grönsaker hemma med perfekt resultat Emerios Sous Vide tillagar med en hög noggrannhet i temperatur vilket ger ett mört och jämnt tillagat kött. Samtidigt behålls saftighet, smak och färg i maten. Råvaran förpackas med fördel i en Emerio vakuumpackare, sänk sedan den vakuumpackade råvaran i det Sous Vide tempererade vattenbadet och passa på att nyttja tiden till förberedelser av övriga ingredienser till måltiden. Önskas en stekyta så stek eller grilla det sous vidade köttet snabbt på mycket hög värme innan servering. Vattentemperaturen som sätts uppnås snabbt tack vare det starta värmeelementet. Råvaror som lämpar sig mycket bra för Sous Vide är bland annat kött av nöt, fågel, gris och vilt. Men även grönsaker såsom ex sparris och rotfrukter såsom potatis blir fantastiskt gått då smaken behålls perfekt. Ett antal rekommenderade tillagningstider och temperaturer finns angivna i den medföljande manualen. – Justerbar termostat – Exakthet på +/- 0,5 °C – Timerfunktion – Digital display – Innoativ och hälsosam matlagning – Vattencirkulator – Smidigt format – IPX7 certifierad – 1 300 watt
Recensioner
Det finns inga recensioner än.