/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

0

Santoku Mizu5000MCT från Miyabi är den originella japanska kockkniven. Den här kniven används i Japan som allroundkniv då den galant klarar av alla möjliga sorters råvaror. Du kan filea, skära kött, hacka och skiva grönsaker med denna högkvalitativa och vassa kniv. Bladets kniv är cirkelformat framtill och har ett högt blad som är idealiskt för egentligen alla uppgifter i köket. En blandning mellan en kockkniv och en grönsakshacka. Ett riktigt hantverk som tillverkas i Seki, Japan.

Knivens kärna består av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är täckt av två lager hamrat rostfritt stål vilket ger bladet dess unika och vackra mönster. Bladet har sedan slipats enligt den traditionella tre-stegs metoden Honbuzake. För hand slipas bladet tre gånger för ökad skärpa vilket resulterar i en sylvass egg. Handtaget är tillverkat i Micarta, ett material som är både slitstarkt och bekvämt att hålla i. Metallocket på handtagets ände balanserar ut kniven och fulländar dess eleganta utseende. En klar favorit i köket.

Diskas för hand och torkas direkt av med handduk eller trasa.

Mizu 5000MCT Santoku Japansk Kockkniv 18 cm

Mizu 5000MCT Santoku Japansk Kockkniv 18 cm

Miyabi
Miyabi Mizu 5000MCT Santoku Japansk Kockkniv 18 cm
2799 kr
Säljer snabbt – begränsat antal kvar!
hitta_butik

Se lagerstatus i butik

Våra butiker

Sök butik

Min butik

hitta_butikHitta närmaste butik

Reservera i butik

Reservera och hämta i butik

Reservera varor och hämta i önskad butik. De finns normalt att hämta inom två timmar under butikens öppettider. Du kommer få ett sms när din reservation är plockad och förberedd i butiken. Dina varor reserveras i 48 timmar och betalas vid upphämtning.

Product

Mizu 5000MCT Santoku Japansk Kockkniv 18 cm

Mizu 5000MCT Santoku Japansk Kockkniv 18 cm

2799 kr

Våra butiker

Sök butik

Min butik

hitta_butikHitta närmaste butik

Reservera i butik

Reservera och hämta i butik

Reservera varor och hämta i önskad butik. De finns normalt att hämta inom två timmar under butikens öppettider. Du kommer få ett sms när din reservation är plockad och förberedd i butiken. Dina varor reserveras i 48 timmar och betalas vid upphämtning.

Product

Mizu 5000MCT Santoku Japansk Kockkniv 18 cm

Mizu 5000MCT Santoku Japansk Kockkniv 18 cm

2799 kr

Beskrivning

Santoku Mizu5000MCT från Miyabi är den originella japanska kockkniven. Den här kniven används i Japan som allroundkniv då den galant klarar av alla möjliga sorters råvaror. Du kan filea, skära kött, hacka och skiva grönsaker med denna högkvalitativa och vassa kniv. Bladets kniv är cirkelformat framtill och har ett högt blad som är idealiskt för egentligen alla uppgifter i köket. En blandning mellan en kockkniv och en grönsakshacka. Ett riktigt hantverk som tillverkas i Seki, Japan.

Knivens kärna består av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är täckt av två lager hamrat rostfritt stål vilket ger bladet dess unika och vackra mönster. Bladet har sedan slipats enligt den traditionella tre-stegs metoden Honbuzake. För hand slipas bladet tre gånger för ökad skärpa vilket resulterar i en sylvass egg. Handtaget är tillverkat i Micarta, ett material som är både slitstarkt och bekvämt att hålla i. Metallocket på handtagets ände balanserar ut kniven och fulländar dess eleganta utseende. En klar favorit i köket.

Diskas för hand och torkas direkt av med handduk eller trasa.

Specifikation

Artikelnummer:
134277
Varumärke:
Miyabi
Materialspecifikation:
Kärna av förädlat SG-2 stål, MC63 (Micro Carbide) pulverstål, omgärdat av två lager Tsuchime hamrat blankt rostfritt stål, handtag i Micarta.
Längd:
18 cm
Tål diskmaskin:
Nej
Färg specifikation:
Stål

Beskrivning

Santoku Mizu5000MCT från Miyabi är den originella japanska kockkniven. Den här kniven används i Japan som allroundkniv då den galant klarar av alla möjliga sorters råvaror. Du kan filea, skära kött, hacka och skiva grönsaker med denna högkvalitativa och vassa kniv. Bladets kniv är cirkelformat framtill och har ett högt blad som är idealiskt för egentligen alla uppgifter i köket. En blandning mellan en kockkniv och en grönsakshacka. Ett riktigt hantverk som tillverkas i Seki, Japan.

Knivens kärna består av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är täckt av två lager hamrat rostfritt stål vilket ger bladet dess unika och vackra mönster. Bladet har sedan slipats enligt den traditionella tre-stegs metoden Honbuzake. För hand slipas bladet tre gånger för ökad skärpa vilket resulterar i en sylvass egg. Handtaget är tillverkat i Micarta, ett material som är både slitstarkt och bekvämt att hålla i. Metallocket på handtagets ände balanserar ut kniven och fulländar dess eleganta utseende. En klar favorit i köket.

Diskas för hand och torkas direkt av med handduk eller trasa.

Specifikation

Artikelnummer:
134277
Varumärke:
Miyabi
Materialspecifikation:
Kärna av förädlat SG-2 stål, MC63 (Micro Carbide) pulverstål, omgärdat av två lager Tsuchime hamrat blankt rostfritt stål, handtag i Micarta.
Längd:
18 cm
Tål diskmaskin:
Nej
Färg specifikation:
Stål