Exklusiva Hem

Om Exklusivahem.se

Exklusivahem förmedlar nästan Sveriges alla möbler och inredning under ett och samma tak! Tanken är att du som kund på ett enkelt sätt ska kunna söka efter unik möbel, inredning eller dyl utan att behöva besöka Sveriges alla möbelbutiker eller inredningsbutiker. Det ska räcka med en butik, Exklusivahem.se

Oavsett om du som kund söker efter en exklusiv soffa, exklusivt matbord eller finaste galgarna mm. ska du finna allt här hos oss på Exklusivahem.se. Vi inte bara förmedlar fåtöljer, gardiner eller köksmaskiner utan har även flertalet guider för att väljer rätt möbel och mått till ditt hem eller företag. Många besöker oss för att vi har just så otroligt många artiklar och vi har möbler och inredning för alla smaker och priser.

Hos oss har vi mellan 30 000 till 50 000 unika produkter beroende på årstid och efterfrågan! Till detta tillkommer en stor variation utav storlekar och färger. Kombinationerna gör att det i slutändan rör sig om 100 000 olika varianter möbler, inredning mm. Vi uppdaterar dagligen vår databas med REA och ordinarie priser och uppdaterar vårt utbud. På det tillkommer våran tjänst med kampanjer och rabattkoder som är en populär tjänst vi tillhandahåller.

Information om Exklusivahem.se

Företagsinformation

Exklusivahem.se är en del utav Tomsjo Consulting AB som har sitt säte i Stockholm. Tomsjo Consulting AB har certifikatet Certifierad E-handel som uppdateras dagligen. Likaså har vi rätten att bära sigillet ifrån UC som ett intyg att vi har en ordnad ekonomi i bolaget.

Historia

Exklusivahem.se är en del utav flera butiker inom e-handel som drivs utav Tomsjo Consulting AB. Butiken Exklusivahem är resultatet utav att individer med olika bakrund som har ett gemensamt intresse utav Möbler och inredning. Vi beslutade oss för att hjälpa kunder att på ett enkelt sätt fina den inredning och möbler som de söker efter i en och samma butik. Tanken är att man inte ska behöva gå in på alla Möbelbutiker och Inredningsbutiker, utan vi samlar ALLT hos Exklusiva hem där vi uppdaterar produkter och priser dagligen för att lätt och överskådligt se vad som erbjuds till hem och företag för en stilfull och smakfull inredning.

Vårt mål

Vi på Exklusivahem har som mål att vara ledande inom förmedling utav Utemöbler, Innemöbler, Inredning, Köksutrustning och Textiler som tjänst. Våra återkommande kunder ska alltid känna trygghet i att få rätt pris och hitta rätt kvalité till bästa pris för alla möbler på den svenska marknaden. Det ska vara enkelt och vi vill att kunderna ska återkomma gång på gång då de vet att vi tillhandahåller uppdaterade priser på marknaden för Möbler & Inredning.

Exklusivahem.se

A part of Tomsjo Consulting AB
Org: 556979-6344
Moms reg: SE556979634401
Säte: Stockholm
Telefon: 08-551 06 330
E
-Post: exklusivahem@tomsjo.se
Kontakt: exklusivahem@tomsjo.se